Traductor de nivel LT 2010

HomeAutomatizare cazanTraductor de nivel LT 2010
Post Image

image033

Spirex Sarco LT2010 este un traductor de nivel care transformă ieşirea în tensiune de la sonda de capacitate Spirax Sarco  într-un semnal de 0 – 20 mA sau 4 – 20 mA proporţional cu nivelul apei. Ieşirea poate fi aleasă pentru a reprezenta orice domeniu de nivel dorit, de exemplu pentru nivela cu sticlă.

Pot fi folosite două sau mai multe traductoare la o singură sondă de capacitate dacă este cazul.

LT 2010 poate alimenta de asemenea şi poate fi folosit cu orice traductoare de 4 – 20 mA cu două cabluri, de exemplu pentru transmiterea presiunii, temperaturii sau a  nivelului folosind un traductor de presiune dau de presiune diferenţială.

Traductorul are un LED indicator pentru alimentare de la reţea pornită, punct de zero şi reglare a intervalelor şi o funcţie de filtrare a undelor care dă o ieşire medie, menţinând un semnal stabil în condiţii foarte diferite de turbulenţă ce se găsesc în rezervoare şi la cazanele cu debit mare.

LT 2010 este reglat înainte de montaj pentru a se potrivi cu tensiunea de alimentare a reţelei şi pentru a asigura funcţiile cerute, folosind comutatoare interne. Calibrarea poate fi modificată fără scoaterea sau dezasamblarea unităţii, folosind punctul de zero şi potenţiometrele cu scală/interval complat de pe panoul frontal.