GENERATOR DE CĂLDURĂ TRISPACE

HomeCazaneGENERATOR DE CĂLDURĂ TRISPACE
Post Image

h. TRISPACE  AR (60 ÷ 800 kW)

image037

Sunt cazane monobloc cu trei treceri de fum (ardere sub presiune – NOx redus), cu cuptor mare și cu fund umed, potrivite pentru functionarea cu combustibili lichizi și gazoși.
Structură geometrică care permite reducerea lățimii; în așa fel este mai ușor introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare înguste și de dimensiuni reduse. Prin utilizarea turbulatorilor speciali de concepție nouă, construiti din oțel inoxidabil care cresc turbulențele de fum, aceste cazane pot fi considerate de înaltă eficiență cu randament de peste 93%.

i. TRISPACE  ECO (201 ÷ 400 kW)

image039

Sunt cazane monobloc cu trei treceri de fum si economizor pentru cresterea randamentului (>95%) (ardere sub presiune – NOx redus), cu cuptor mare și cu fund umed, Structură geometrică care permite reducerea lățimii; în așa fel este mai ușor introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare înguste și de dimensiuni reduse. Potrivite pentru functionarea cu combustibili lichizi și gazoși.

 

j. TRISPACE  TS (31,7 ÷ 935 kW)

image037

Sunt cazane monobloc cu trei treceri de fum (ardere sub presiune – NOx redus), cu cuptor mare și cu fund umed, prevazut cu o platbanda metalica, din otel inoxidabil, peste camera de ardere.
Această structură permite functionare la temperatură scăzută (temperatura minima pe retur de 25°C), și are o funcție importantă de anticondens. Mai mult decât atât structura geometrică (platbanda peste camera de ardere) permite reducerea lățimii.Cazanul TRISPACE-TS este indicat sa fie folosit în centrale termice cu pasaje de intrare înguste și cu dimensiuni care lucrează la temperaturi joase. Conceput sa functioneze cu gaz, GPL, si combustibil lichid.

k. TRISPACE (31,4 ÷ 1000 kW)

image037

Sunt cazane monobloc cu trei treceri de fum (ardere sub presiune – NOx redus), cu cuptor mare și cu fund umed.
Structură geometrică care permite reducerea lățimii; în așa fel este mai ușor introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare înguste și de dimensiuni reduse.

Potrivite pentru functionarea cu gaz, GPL si combustibili lichizi.

l. TRISPACE 2F (209 ÷ 792 kW)

image043

Sunt cazane monobloc cu trei treceri de fum (ardere sub presiune – NOx redus), cu camera de ardere dubla mare și cu fund umed.

Aceasta varianta combina corpurile a doua cazane TRISPACE, astfel incat impartind capacitatea in doua camere de ardere se imbunatateste flexibilitatea in folosire si creste eficacitatea sezoniera. Prin folosirea arzatoarelor in doua trepte exista posibilitatea de a se lucra cu patru trepte de putere, prin urmare urmare 25% din capacitatea nominala, reducând astfel pierderile de eficiență cauzate la funcționarea intermitentă și de asemenea, reducerea zgomotului
Potrivite pentru functionarea cu gaz, GPL si combustibili lichizi.