GENERATOR DE CĂLDURĂ SUPERAC

HomeCazaneGENERATOR DE CĂLDURĂ SUPERAC
Post Image

a. SUPERAC 2C (186 ÷ 814 kW)

image025

Cazan cu cuptor dublu compus din două cazane SupeRac plasate unul peste celălalt.

Acest cazan este potrivit pentru a funcționa cu două flăcări, și, la cerere, cu patru flăcări (cu două arzătoare în două trepte). Reglarea poate sa fie în paralel sau în cascadă, cu inversare de frecvența de pornire.

 

b.    SUPERAC  (93 ÷ 4150 kW)

image027

Cazanul din oţel seria SUPERAC este un generator de căldură cu randament înalt pentru instalaţii de încălzire a apei calde până la 90 °C şi pentru producerea de apă caldă menajeră atunci când este conectat la un boiler.

Este un cazan de tip monobloc cu combustie presurizată: flacăra produsă de arzător se desfăşoară în camera de combustie şi este închisă în partea de jos, gazele de ardere circulă spre partea anterioară şi prin intermediul adânciturii formate în izolamentul uşii, mai apoi pătrund în fasciculul de ţevi.

Aici gazele de ardere sunt forţate de turbulatori să urmeze un parcurs sub formă ondulată care măreşte schimbul termic prin convecţie. În acest mod se obţine o absorbţie maximă a căldurii fără a provoca solicitări termice dăunătoare şi mai ales că cazanul are un randament mai mare de 90%.

Atunci când gazele de ardere ies prin fascicolul de ţevi ele sunt adunate în camera posterioară şi transportate spre coşul de fum.

Pot fi instalate arzătoare care funcţionează pe orice tip de combustibil tradiţional lichid sau gazos.

Arzătorul este instalat pe o uşă cu balamale: astfel sunt facilitate operaţiunile de reglare şi întreţinere a cazanului şi a arzătorului fără ca acesta din urmă să fie demontat.

 

c. SUPERAC AR – C (170 ÷ 600 kW)

image029

Cazanul SupeRAC AR-C este disponibil în 5 părți preasamblate, potrivit pentru introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare mici. Asamblarea, sudura și încercările hidraulice trebuie să fie executate pe santier de catre personal calificat.

d. SUPERAC P (192 ÷ 1060 kW)

image031

Cazanul SupeRAC este furnizat în totalitate demontat; potrivit pentru introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare mici. Asamblarea, sudura și încercările hidraulice trebuie să fie executate pe santier de catre personal calificat.

e. SUPERAC AR – P (170 ÷ 920 kW)

image029

Cazanul SupeRAC este furnizat în totalitate demontat; potrivit pentru introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare mici. Asamblarea, sudura și încercările hidraulice trebuie să fie executate pe santier de catre personal calificat.

f. SUPERAC  C (192 ÷ 1240 kW)

image029Cazanul SupeRAC C este disponibil în 5 părți preasamblate, potrivit pentru introducerea în centralele termice cu pasaje de intrare mici. Asamblarea, sudura și încercările hidraulice trebuie să fie executate pe santier de catre personal calificat.

g. SUPERAC  AR (192 ÷ 1240 kW)

image035

Cazanele SupeRAC AR (de înaltă eficiență) sunt cazane monobloc, cu trei treceri de fum (două în camera de ardere) la ardere sub presiune, echipat cu cuptor mare cu flacără inversă, cu fund umed, racord pentru descărcarea condensului situat in camera de fum, traseul apei in interior este gandit pentru a răci partea anterioară și a crește temperatura în partea din spate a cazanului pentru a reduce condensul de pornire.

Compatibil pentru functionarea cu gaz, GPL, CLU sau combustibil lichid. Cazanul SupeRAC AR este echipat cu turbulatorilor speciali din otel inoxidabil AISI 430, cu forma speciala pentru a crește turbolence fum și de a crește schimb termic de căldură / tubul cu un consum redus și de înaltă eficiență la peste 95%. Cazanul SupeRAC AR este clasificat cu trei stele. Cazanul SupeRAC AR este indicat a fi utilizat în instalațiile de încălzire cu apă caldă până la 95 °C (pentru export 115 °C), cu presiunea de lucru 6 bar (la cerere 8 sau 10 bari).