GENERATOR DE CĂLDURĂ REX-F (4000 ÷ 6000 kW)

HomeCazaneGENERATOR DE CĂLDURĂ REX-F (4000 ÷ 6000 kW)
Post Image

image023

Presiune proiectare:   6 bar
Putere utilă:   4000 ÷ 6000 kW
Randament:   95,3%

Generator de căldură din oțel, model REX F (400-600), cu focar cu inversiune de flacără, cu formă cilindrică, închis complet în partea posterioară printr-un fund bombat susținut de un tub complet umed. Poate fi conectat la arzătoare cu aer insuflat pentru funcționarea cu combustibil gazos. Destinat utilizării instalației cu o temperatură a apei între 60 și 100°C (termostat de siguranță calibrat la 110° C).
 

FIN-e ® SISTEMUL DE 3 STELE BREVETAT ICI CALDAIE

Fin-e ® este un sistem care permite imbunatatirea eficientei cazanelor,obtinand radamente de 3 stele.
Fin-e ® este un extrudor din aluminiu, cu aripioare la interior, introdus prin presiune in partea posterioara a tuburilor de fum ale cazanului, pentru a garanta contactul complet intre suprafete. Fumul,atingand suprafata cu aripioare, cedeaza caldura si diminueaza considerabil temperatura care altfel ar ramane ridicata pana in camera de fum cu pierderi semnificative a energiei la cosul de fum. Cazanul, nemodificat in structura sa, recupereaza eficienta fara sa creasca presurizarea in focar (nu se schimba cuplarea cazan-arzator).
Intretinerea este facilitata datorita dispunerii longitudinale a aripioarelor interne: o perie cu geometrie similara este folosita pentru eliminarea reziduriilor rezultate din combustie.
Posibilitatea drenarii condensului (porniri la rece) din canalul prezent in partea joasa a sistemului Fin-e ®: datorita morfologiei profilului deschis al Fin-e ®, eventualul condens este evacuat spre camera de fum fara a prejudicia integritatea corpului cazanului.

Generatoarele pentru export vor fi echipate cu:
– presostat de siguranță temperatură ridicată cu resetare manuală
nu va fi furnizat termostatul de reglare.