BLP (1400 ÷ 3000 kg/h) – presiune mica

HomeCazaneBLP (1400 ÷ 3000 kg/h) – presiune mica
Post Image

image015

Generatoarele de abur BLP au o construcţie de tip monobloc cu combustie presurizată: flacăra produsă de arzător se desfăşoară în camera de combustie şi este închisă în partea de jos, gazele de ardere circulă spre partea anterioară şi prin intermediul adânciturii formate în izolamentul uşii încep să circule prin fasciculul de ţevi.

Aici gazele de ardere sunt forţate de turbulatori să urmeze un parcurs sub formă ondulată care măreşte schimbul termic prin convecţie. În acest mod se obţine o absorbţie maximă a căldurii fără a provoca solicitări termice dăunătoare.

Atunci când gazele de ardere ies prin fascicolul de ţevi ele sunt adunate în camera posterioară şi transportate spre coşul de fum.

Pot fi instalate arzătoare care funcţionează pe orice tip de combustibil tradiţional lichid sau gazos.

Arzătorul este instalat pe o uşă cu balamale: astfel sunt facilitate operaţiunile de reglare şi întreţinere a generatorului de abur şi a arzătorului fără ca acesta din urmă să fie demontat.

Izolarea termică a corpului generatorului de abur este obţinută prin aplicarea vatei minerale cu o puternică capacitate de izolare termică.

Finisajul exterior este fabricat din panouri elegante din aluminiu.

Funcţionarea generatorului este complet automată: presiunea maximă a aburului este de 0,98 bari.