Clienți

HomeClienți

SC INDAGRARA PRODCOM SA

indagrara

SC Indagrara Prodcom SA a preluat traditia impusa de fratii Neuman in domeniul producerii si distribuirii bauturilor alcoolice.
Inca de la inceputuri DistilleriileNeuman au pus accentul pe CALITATE si Satisfacerea celor mai pretentioase dorinte in materie de bauturi alcoolice.

In prezent produc si comercializeaza o gama variata de bauturi alcoolice dintre care: Vodka Balcanik *(diverse tarii), Lichiorurile Crema ATHENEU *(diverse sortimente; ciocolata, visine, cirese, wisky cream, capucino etc.), Rondou ROM si Rondou Cognac, deasemenea si lichiorurile DELICIA precum si Digestivele Rubin AMARETTO si Rubin BlackBitter.

MODERN CALOR S.A.

moderncalorSursa de producere a energiei electrice şi termice a aparţinut inițial fostului Minister al Industriei Uşoare, după care a fost preluată
de Ministerul Energiei Electrice. Intre anii 1967-1978 a fost realizată şi utilizată ca centrală de întreprindere (fostele Uzine Textile Moldova), iar ulterior s-a integrat în Centrala Termică de Zonă.

În 1978 a început construcția punctelor termice (staţii de transformare), pentru a realiza distribuţia energiei termice, preluată prin intermediul reţelelor de transport de la sursa de producere. Acestea au constituit o parte componentă a investiţiei ce avea drept scop realizarea unui sistem centralizat la nivelul municipiului Botoşani, care presupunea alimentarea cu agent termic a tuturor consumatorilor urbani şi industriali. Sistemul a fost realizat la începutul anilor 1980 prin extinderea capacităţilor de producţie la fosta Centrală Termică de Zonă.

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca

spitalul cluj napoca - копияSpitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca, spital clasificat Categoria I,  este una dintre cele mai mari unităţi sanitare cu paturi din România şi are atribuţii de „spital regional de urgenţă I A”. Spitalul are 1.777 paturi în aproape toate specialităţile medico-chirurgicale, peste 3.000 de angajaţi şi funcţionează în regim pavilionar, într-un număr de peste 33 clădiri distincte, situate la distanţe între 30 m şi 5 km faţă de clădirea centrală.

Activitatea din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj-Napoca este structurată pe trei segmente: asistenţă medicală, învăţământ medical universitar şi postuniversitar şi cercetare ştiinţifică medicală. Serviciile de spitalizare continuă şi de zi sunt oferite în 42 secţii şi compartimente clinice în aproape toate specialităţile medico-chirurgicale.

În spital îşi desfăşoară activitatea cadre medicale cu cea mai înaltă pregătire profesională, cu recunoaştere naţională şi internaţională a activităţii clinice, de învăţământ şi cercetare ştiinţifică medicală şi cu preocupări de dezvoltare continuă a acesteia.

Certimpex Srl

certimpexSocietatea Comerciala Certimpex S.R.L. a luat fiinta in anul 1991, activitatea de confectii imbracaminte incepind cu citeva masini de cusut si 15-20 angajati, principalele produse realizate fiind: paltoane, sacouri, pantaloni, jachete, fuste.

In anul 1993, firma noastra a facut o importanta investitie construind un spatiu de productie, depozitare si birouri unde functioneaza si astazi, avind peste 300 de angajati cu un inalt nivel de pregatire in industria confectiilor textile. Compania producand intre 30.000-50.000 de produse pe luna in functie de sortiment.

Fabrica de confectii este utilata cu masini si echipamente de inalta tehnologie care ne dau posibilitatea realizarii unei game complexe de articole de imbracaminte, productia fiind destinata in totalitate exportului. Clientii pentru care lucram in prezent sunt H&M din Suedia, Etam-Franta, French Connection din UK si Lonia din Spania. Pentru a realiza documentatia tehnica folosim sistemul de proiectare Lectra , respectand astfel cerintele de calitate.

COMPANIA NATIONALA AEROPORTURI BUCURESTI

aeroport bucuresti

C.N. Aeroporturi Bucureşti S.A. şi-a început activitatea în data de 5 februarie 2010. CNAB  coordonează proiectele de dezvoltare/modernizare ale celor două aeroporturi pentru a răspunde cât mai exact necesităţilor pe termen mediu şi lung ale capitalei şi zonelor limitrofe. CNAB elaborează şi pune în practică o strategie unitară de dezvoltare şi modernizare a infrastructurii aeroportuare de care dispune Capitala, conform politicii Ministerului Transporturilor.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti reprezintă principalul pol aviatic al României, care procesează aproximativ 75% din traficul aerian de pasageri, marfă şi poştă înregistrat la nivel naţional. Compania Naţională Aeroporturi Bucureşi, prin cele două platforme aeroportuare de la Otopeni şi Băneasa, asigură condiţiile de derulare a întregului spectru de operaţiuni aeriene – civile şi militare, dispunând de un potenţial substanţial de dezvoltare capabil să corespundă perspectivelor de creştere a traficului aerian cel puţin la orizontul anilor 2030.

DIAMI

image001

Diami este una din marcile cunoscute de produse de pe piata lactatelor din estul si sud-estul Romaniei.Fabrica are o traditie de 20 ani in domeniul procesarii produselor lactate, si-i reuneste pe unii dintre cei mai buni specialisti in domeniu. Echipa beneficiaza de o experienta bogata in procesarea produselor lactate, ceea ce este un mare avantaj in mentinerea calitatii.

Istoria fabricii incepe in anul 1994. Acesta a marcat debutul activitatii fabricii de produse lactate, care la vremea respectiva dorea sa umple un gol pe piata. Cantitatea procesata era mult mai mica, dar treptat, datorita cerintelor pietei, fabrica si-a marit capacitatea de productie, ajungand sa proceseze in jur de 1.000.000 litri de lapte lunar.

INEDIT

inedit

Punctul de start în prepararea bucatelor îl reprezintă ingredientele. Iar folosirea celor mai bune ingrediente şi mixarea lor corectă aduce savoare acestor bucate.

Inedit amestecă cele mai bune condimente cu un ingredient principal şi special, soia, pentru a da gust tuturor produselor sale. Astfel, te invităm să descoperi totul despre versatilitatea boabelor de soia, despre cum am ajuns să exploatăm această plantă miraculoasă şi despre produsele pe care ne face plăcere să le pregătim special pentru tine.

UNICOM GROUP

image004UNICOM HOLDING in calitate de Importator comercializeaza pe piata romaneasca prin depozitele Halmeu, Dornesti, Galati, Drobeta Turnu Severin si Teius urmatoarele: Motorine, Benzine Euro, Bitum Rutier. Deasemenea, in calitate de Engrosist, contracteaza si achizitioneaza de pe piata locala combustibili, pentru vanzare pe piata interna si internationala.

UNICOM TRANZIT deruleaza transporturile feroviare cu cel putin 3 operatori feroviari. Putem incheia cu clientii contracte pe termene de 3-10 ani cu mentinerea pe anumite perioade de timp a tarifelor initiale. Dispunem de infrastructura complexa si competitiva pentru a oferii servicii de cea mai buna calitate si in termenele stabilite. Infrastructura este formata din locomotive, vagoane specializate pe tipuri de produse.

UNICOM OIL TERMINAL are ca obiect principal de activitate descarcarea, transvazarea, transbordarea, depozitarea, conditionarea, incarcarea produselor petroliere si petrochimice in si din vagoane CF, autocisterne, nave si barje. Ofera spatii de depozitare si servicii de descarcare, incarcare, receptie si expeditie pe vagoane CF, nave sau barje pentru firmele care doresc sa importe sau sa exporte produse petroliere si petrochimice.

UNICOM GROUP dispune de una dintre cele mai moderne fabrici de prelucrare a lemnului din sud estul Europei. Prin prelucrarea lemnului obtin butoaie din stejar, panouri si alte produse din lemn de stejar. Utilizeaza ultimile descoperiri tehnologice in domeniu.